Відвідування матчу Словаччина – Україна. 07/09/-09/09/2015 215 EUR

Екскурсійний тур «Разом до перемоги» !!! d291e3a0e7f55c2b709c378fc59b21c0

День 1
07:30 – збір групи на залізничному вокзалі м. Львова.
08:00 — виїзд зі Львова.
Переїзд в Словаччину.
Можливість приєднатися до групи в Стрию, Мукачево, Ужгороді.
Перетин кордону, переїзд в Кошице – саме тут знаходиться найбільша площа — пам’ятка архітектури Словацької Республіки. Практично на кожному кроці тут видно відбитки багатолітньої історії. За стінами „Старого міста” зосереджено безліч унікальних споруд: один з найгарніших готичних храмів світу — собор Св. Елізабет, який будували протягом 2-х століть, гробниця Ференца Ракоци, міський театр, старовинна будівля Ратуші, вежа Урбана, церква Св. Михайла, Чумна колона, колоритна вулиця Главна, стара в’язниця «Міклусова Важніца» і т.д. Це потрібно побачити…
Переїзд в Попрад – головне місто регіону Високі Татри та друге за величиною місто Словаччини. Тут розташовані такі відомі курорти як Стари Смоковец, Штребське Плесо, Татранська Ломниця.
Рекомендуємо відвідати термальний комплекс AquaCity (вх. квиток від 19 €).
Поселення в готель.
Ночівля.
День 2
Сніданок.
Виселення з готелю.
Переїзд в Жиліну.
Вільний час.
20:45 – відвідування матчу Словаччина – Україна. Вболіваймо РАЗОМ!!!
23:30 – збір групи.
Переїзд до Львова.
День 3
Прибуття до Львова орієнтовно в 10:00.
Вартість туру
У вартість включено
проїзд автобусом євро класу;
проживання у готелі тур. класу;
харчування: сніданки;
квиток на матч Словаччина — Україна
супровід керівника групи;
послуги турфірми.
медичне страхування
Додатково оплачується:
консульський збір – 35 € + 11€ + 350 грн ;
вхідні квитки в об‘єкти відвідування;
факультативні програми;
додаткове харчування;
особисті витрати;
проїзд у громадському транспорті.

ДОКУМЕНТИ НЕОБХІДНІ ДЛЯ ВІДКРИТТЯ СЛОВАЦЬКОЇ ТУРИСТИЧНОЇ
ВІЗИ.

УВАГА! Документи для оформлення візи подаються в консульство тільки при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів, які їдуть разом.
Важливо! Шановні колеги, при бронюванні турів обов’язково вносите до заявки ВСІ дані туристів в таблиці.
Якщо турист не оплачує консульський збір (студент, дитина, пенсіонер), або тур бронюється по спеціальній ціні – просимо вказувати це в ПРИМІТКАХ.
Документи для оформлення візи приймаються тільки в повному комплекті, підготовленому відповідно до списку необхідних документів і розкладеному по кожному туристу окремо!
Туристи повинні бути готовими до того, що до них можуть зателефонувати з Консульства.
Загальні документи для дорослих:
1) дійсний закордонний (див. Вимоги до паспорта)
2) 2 кольорових фото: (див. Вимоги до фотографії)
3) Ксерокопія українського паспорта, сторінок де є відмітки, а також ідентифікаційного коду.
4) Ксерокопія шенгенських віз за останніх 3 роки
у випадку якщо у Вас новий закордонний паспорт, бажано надати копії раніше виданих шенгенських віз.
5) Повністю заповнена Анкета туриста. (Скачати Анкету)
· Заповнену Анкету туриста потрібно вислати на протязі 3 днів з дня бронювання туру. Заповнену і підписану Анкету туриста потрібно прислати поштою разом з пакетом документів.
· Важливо! Заповнюється на кожного туриста, включаючи дітей будь-якого віку, і підписується кожним туристом ОСОБИСТО.
• в анкеті туриста обов’язково заповнюються всі пункти анкети;
• анкета повинна бути заповнена розбірливим почерком або набрана на комп’ютері.

  • ДОКУМЕНТИ БЕЗ НОМЕРА МОБІЛЬНОГО ТЕЛЕФОНУ І ПОВНИХ даних про туристів В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!Додаткові документи для окремих категорій туристів:
    Для працюючих:
    Оригінал довідка з місця роботи з розбивкою заробітної плати за останніх 6 (шість) місяців, з зазначенням посади та з фразою що на момент подорожі робоче місце зберігається. Заробітня плата має становити не менше 3000 грн в місяць. (див. Вимоги до довідки з місця роботи)
    · При малій заробітній платі потрібний оригінал довідки з банку про стан рухомого (не депозитний рахунок) рахунку з рухом коштів по ньому за останніх 6 (шість) місяців на суму не менше 60 € на 1 день перебування за кордоном;
    · Якщо турист не працює – також достатньо оригіналу довідки з банку про стан рухомого (не депозитного) рахунку з рухом коштів по ньому за останніх 6 (шість) місяців на загальну суму не менше 300 €;
    АБО
    · Фінансування – ЛИШЕ від близького родича(чоловіка/дружини/батька/матері/дитини/внука/ бабусі/дідуся).
    Спонсор надає наступні документи:
    — фінансові гарантії – оригінал довідки з роботи АБО довідки з банку з рухом коштів, або інші документи в залежності від зайнятості.
    — копії всіх сторінок українського паспорту з відмітками.
    — копії документів, що підтверджують спорідненість(свідоцтво про одруження,народження іт.д. )Для приватних підприємців:
    1) Копія свідоцтва про реєстрацію ПП.
    2) Оригінал довідки з банку про стан рухомого (не депозитний рахунок) рахунку з рухом коштів по ньому за останніх 6 (шість) місяців на загальну суму не менше 300 €.
    Для пенсіонерів:
    1) Оригінал довідка з пенсійного фонду з розбивкою пенсії за останніх 6 (шість) місяців + копія пенсійного посвідчення. Розмір пенсії не має значення.
    Для студентів:
    1) дійсний проїзний документ або закордонний паспорт;
    2) для студентів, яким не виповнилось 16 років – ксерокопія свідоцтва про народження.
    3) Оригінал довідки з місця навчання + копія студентського квитка
    · в довідці повинні бути зазначені контактні стаціонарні телефони і адрес навчального закладу, якщо поїздка планується в період навчання – повинна бути фраза про те, що адміністрація школи/ВНЗ не проти поїздки і залишає за ним місце навчання
    4) ОРИГІНАЛ Нотаріально завіреної заяви від батьків про фінансування дитини. (Хто буде фінансувати: довідка з місця роботи з розбивкою заробітної плати за останніх 6 місяців. Заробітня плата в місяць має становити від 3500 грн. Якщо заробітня плата менше ніж 3500 грн обов’язково оригінал довідки з банку з рухом коштів за останніх 6 (шість) місяців 100 € на 1 день перебування – рухомий рахунок (не депозитний рахунок). Хто фінансує — дає копію українського паспорта сторінок з відмітками
    5) Для студентів до 18 років – нотаріально завірений дозвіл від батьків на виїзд дитини закордон + копія українських паспортів обох батьків. Дозволяється подавати копію доручення
    · Допускається подавати копію заяви про фінансування ЛИШЕ якщо вона оформлюється одним документом разом із дозволом на виїзд.
    Для дитини/школяра.
    1) дійсний проїзний документ дитини. АБО:
    · Якщо дитина їде з батьками то вона може бути вклеєна у закордонний паспорт батька/матері/бабусі/дідуся до 18 років включно!
    · Діти від 5 років мають бути вклеєні в паспорт або мати свій особистий документ.
    · Якщо дитина подорожує без осіб, в чий паспорт вона вписана, то потрібно оформлювати власний проїзний документ.
    · Якщо дитина подорожує з одним із батьків, а вписана в паспорт іншого, то потрібно оформити окремий проїзний документ, або вписати в паспорт того із батьків, з ким дитина їде в тур.
    2) Ксерокопія свідоцтва про народження
    3) Копія українських паспортів обох батьків сторінок з відмітками
    4) Оригінал довідки з місця навчання
    5) Фінансування від одного з батьків. Нотаріально завірена заява (хто бути фінансувати: довідка з місця роботи з розбивкою заробітної плати за останніх 6 місяців. Заробітня плата в місяць має становити від 3500 грн. Якщо заробітня плата менше ніж 3500 грн обов’язково оригінал довідки з банку з рухом коштів за останніх 6 (шість) місяців 100 € на 1 день перебування – рухомий рахунок (не депозитний рахунок). Хто фінансує — дає копію українського паспорта сторінок з відмітками. Дозволяється подавати копію нотаріальної заяви.
    · Якщо дитина їде з одним з батьків — оригінал нотаріального доручення на виїзд дитини закордон. Якщо дитина їде з відповідальною особою – оригінал доручення від обох батьків на виїзд дитини закордон. Дозволяється подавати копію доручення. Доручення може видаватись на будь-яку особу, незалежно від спорідненості.
    · Якщо в батьків різні прізвища, то обов’язково додається копія свідоцтва про одруження батьків.
    · Якщо батьки розлучені – до документів обов’язково додаються також свідоцтво про одруження та свідоцтво про розлучення;
    · Для матерів – одиночок – довідка з органу юстиції про те, що «батько записаний зі слів матері».
    · Якщо з якихось причин (смерть, оголошення померлим чи зниклим безвісти) один із батьків або обоє батьків не можуть оформити доручення на виїзд дитини та її фінансування – до документів необхідно додавати відповідно: свідоцтво про смерть або довідку з органів РАГСу про оголошення людини померлою або зниклою безвісти.
    Для іноземців
    1) Копія посвідки на тимчасове/постійне проживання в Україні
    2) Печатка органу міграції на останній сторінці закордонного паспорта
    Консульський збір
    У разі відмови візовий збір не повертається
    Категорії громадян, які отримують візу безкоштовно:
  • Діти до 18 років;
  •  Члени сім’ї громадянина ЄЕП;
  • · Пенсіонери (при пред’явленні копії пенсійного посвідчення);
  • · Студенти до 21 року (при пред’явлення копії студентського квитка);
  • · Інваліди та їх супровід (при пред’явленні копії посвідчення інваліда) та ін..

Збір Візового центру
Вимоги до фотографії: (Ззразки фотографій)
· 2 шт, , не більше, ніж 3-місячної давності;

· кольорова;

· розмір 3,5 Х 4,5 80% обличчя;

· зображення різке, якісне;

· обличчя видно повністю;

· фон однотонний, світлий;

· без головного убору, крім уборів, які надягають за релігійними принципами;

· зображення в окулярах допускається за умови, що очі добре видно і світло не віддзеркалюється від лінз;

· зображення в головному уборі допускається лише з релігійних міркувань з умовою, що лице добре видно на фотокартці;

Якщо вище перелічені умови не виконані, то заявника буде зобов’язано надати фотокартку необхідного вигляду.

Вимоги до паспорта
Паспорт не повинен бути пошкоджений, порваний, забруднений, мати сторонні записи, відмітки та ін
Без обкладинки
Паспорт повинен бути дійсний ще як мінімум 6 місяців після туру.
В паспорті повинно бути не менше 2 чистих сторінок
На сторінку закордонного паспорта, на якій є будь-який запис, печатка чи віза, не можна вклеювати візу. Також не розміщується віза на пустих сторінках, які відведені для приміток місцевими органами. Якщо наявні тільки такі пусті сторінки, то закордонний паспорт потрібно вважати заповненим.
Продовжені паспорти в роботу НЕ приймаються.
Паспорти, в яких є відмітки про порушення умов візового режиму Шенгенської угоди в роботу НЕ приймаються.
Якщо з туристом в тур також їде дитина, вписана в паспорт , то на неї повинно бути ще 2 додаткових вільних сторінки.

Вимоги до довідки з місця роботи:
Довідка надається на фірмовому бланку в оригіналі (з мокрою печаткою) із зазначенням актуальних адреси і телефонів установи / роботодавця, який видав довідку. На момент подачі документів строк давності довідки не повинен перевищувати 30 днів. У тексті довідки повинна бути наступна інформація:
• повна назва установи / роботодавця; особисті дані співробітника, якому видається довідка; термін його роботи в установі / роботодавця; займана посада, щомісячний заробіток;
• + розбивка за 6 місяців (щомісячна заробітна плата повинна становити не менше 3000 грн / міс), адреси, телефону. Якщо турист працює у приватного підприємця потрібно свідоцтво про державну реєстрацію підприємця.
• в довідці обов’язково вказати, що за цим співробітником, на період його поїздки, зберігається робоче місце і щомісячний заробіток;
• довідка має бути підписана керівником організації та головним бухгалтером або начальником відділу кадрів;
• Директор і головний бухгалтер не можуть підписувати довідку самі собі, — в такому випадку довідку підписує їх заступник або уповноважена особа;
• працівники, що працюють менше шести місяців повинні надати довідку з попереднього місця роботи , додатково мають надати копію трудової книжки з записом про прийом на роботу (першу і останні сторінки).

ПРОХАННЯ: перед відправкою документів у візовий відділ перевіряти достовірність телефонів та інформації, зазначених у довідці з місця роботи.
Достовірність поданих документів перевіряється Консульством і неправдивість або відсутність інформації в довідці може привести до відмови у видачі візи!

Вимоги до довідки з банку
довідка з банку з зазначенням дати відкриття рахунку в банку (не пізніше, ніж три місяці до подання заяви на відкриття візи) і того, що залишок на Вашому рахунку станом на дату видачі довідки становить … [Сума і валюта]. Довідка надається на фірмовому бланку в оригіналі (з мокрою печаткою банку), із зазначенням назви, адреси та стаціонарного номера телефону філії банку, який видав документ. У довідці обов’язково повинні бути зазначені дані виконавця довідки (прізвище та ім’я співробітника банку), який оформив цю довідку, і його прямий (не мобільний!) робочий телефон. На момент подачі документів строк давності довідки не повинен перевищувати 14 днів. На одну сім’ю достатньо одного банківського рахунку (але обов’язково з розрахунку 300 євро на особу)